Förvara i en burk med lock. Bred ut smeten tunt på en plåt med bakplåtspapper, ca 30×40 cm. Egentligen borde man inte baka sånt här – det är alldeles för gott
Blanda hacket med mjöl. Stek i olja på medelvärme i ca 15 minuter tills löken fått fin färg. Hacka och skala löken, salta och lägg i en bunke i 30 minuter
Jordnötsbräck medsesamfrön. Jag tänkte att vi skulle fortsätta med lite recept på julgodis, det är lika bra att köra på med så många som möjligt medan det är tid för dem
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Får nog säga att det var den godaste grytan jag har gjort, sambon var lyrisk ☺. Det måste ha varit att benet var med som gjorde att det blev så god och mustig smak
Knäck alla äggen tillsammans med kesellan eller creme fraiche i en bunke och vispa samman dem. Det är det, men inte vanligt mjöl utan av mandel, hasselnötter, valnötter och sesamfrön
Servera med potatismos, potatis eller pasta av nåt slag. Tänkte jag skulle bjuda dig på mitt bästa recept på köttbullar, det är vansinnigt goda och omtyckta av hela familjen
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.