Knutar med choklad- och vaniljfyllning
Helena's matresa
Helena's matresa
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 36 st
  •  
  • Ingredienser
  • 150 g smör
  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 1 tsk salt
  • 1 dl socker
  • 14-15 dl vetemjöl
  •  
  • Chokladfyllning
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 200 g socker
  • 3 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1. Smält smör i en kastrull. Tillsätt mjölk och värm till 37 grader
  • 2. Smula ner jästen i en bunke och rör ut den med lite av mjölkspadet.
  • 9. Lägg dem på bakpapperklädda plåtar och låt dem jäsa under bakduk ytterligare 30 minuter
  • 10. Pensla dem med uppvispat ägg och garnera med kokos eller pärlsocker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.