Igår skippade jag alla fysiska aktiviteter (om man inte räknar shopping som ett träningspass – det kan bli hejdlöst svettigt i ett provrum ska ni veta) och gick all in på fredagsmyset
Hittade ett mycket gott recept på hemsidan för Vindelnrökt sidfläsk. Passar kanske bäst på sommaren och tillagad över öppen eld men nu är det 1 meter snö ute och man behöver påminnas om sommaren
I helgen när vi var på Ica och handlade fick vi provsmaka köttbullar. Dom var så himla goda & bara 15% fett så jag tänkte att det kan ju faktiskt funka
Läs alla KOCKENS TIPS. Jag tänkte bjuda på en dessert som vi kör just nu på restaurangen och smakerna kring denna dessert är ju självklara med tanke på årstiden
En svensk version på sushi. Idag åts den till förrätt men den går bra som hel rätt också. Det som blir av det här räcker till en middag för två, det blir nog runt 14-16 rullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.