Lägg de hackade äggen i botten på formen. Efter en löprunda utmed havet, blev det kvällsmat i LCHF-stil, (Lågkolhydratkost med mycket fett) som har blivit väldigtpopulärt
Blanda ägg, äggula, salt och socker. Sweet Taste heter det och jag kommer att jobba med bland annat konsultverksamhet, gästspel, matkurser, föredrag och middagar
Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg. Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen
Koka blomkålen med grädde och salt tills den mjuknat, sila av vätskan men spara den. Använd grädden som du fick vid blomkålspurén, koka ner denna tills hälften och salta upp
Smaksätt med honung och whisky, fortsätt att reducera men sjud bara tills alkoholen har kokats bort. För absolut bästa resultat med kyckling så lägg den i saltlake över natten
Vi var på semester i Israel och jag glömde ta med mig NO ÄGG so jag fick improvisera. lite vaniljsocker, mjölkfritt smör och lite kokos dryck/rismjölk 16 j
Putsa gåsen på överflödigt fett ochkoka det i vatten. Blötlägg katrinplommonen i vatten och konjak. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipset från mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Börja med att koka potatisen så att den precis börjar spricka. Lägg ut allt på plåtar och smaka upp det med örterna, salt, svartpeppar, olivolja och krossade vitlöksklyftor
Sebastian Hallenius←Kladdkaka i mugg - mug cake Liknande receptChokladmuffins med vit- och mörk chokladHemmagjord pasta med grillad hoisinkycklingKey lime pieCitroncupcakesKommentera Avbryt svarE-postadressen publiceras inte
Lägg kärsbärstomater, oliver och några bitar fetaost på en tallrik och njut. Ni har fått vänta, men här kommer tredje och sista delen i Mias frukt- och gröntskola, som syftar till att inspirera dig att äta mer frukt och grönt
Lägg upp den som du behagar och njut av en trevlig förrätt. Lägg av dem på en pappersbeklädd tallrik. Jag har ju turen att känna en fiske tokig herre ute på Ekerö, så jag åkte dit och fiskade lite abborre
Koka ner såsen och smaka av med salt och peppar. Koka upp och skumma av. Grovhacka lök, morot och rotselleri ochlägg det och de frästa läggen i en stor gryta tillsammans med vitlök, tomatpuré, rosmarin och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.