Så om det blir gröt över efter helgfrukosten, passa på att fylla på brödförrådet. Det här brödet kom till i Rossön efter att vi ätit grahamsgröt till frukost en sån där underbar helgmorgon som man får när man är omgiven av nära och kära
Koka ihop din tomatsås med lite goda smaksättningar. Ett gott sätt att ta vara på matrester såsom kött, färsrätter, ostar, grönsaker – you name it – är att slänga dem påen pizza
Låt koka upp. Perfekt att göra när man har slentrianköpten purjolök som har blivit liggande och som bara väntar på att bli ensoppa tillsammans med den jordnära vännen, potatisen
Rör i tomaterna, koka upp igen och smaka av med fond plus ev. Att inte ha enpåse pytt i panna i frysenden där dagen när man faktiskt hinner göra väldigt mycket och alldeles för sent kommer på att lunch-vore-nog-bra-innan-klockan-blir-för-mycket
Näe inte riktigt soppapåenspik, men jag gillar verkligenallt-i-ett-mat. Soppa brukar väl inte vara den typiska allt-i-ett-maten, menäntligen har jag hittat ensoppa som har allt jag vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.