Det var då jag förförsta gången blev intresserad av mat och matlagning. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningen som jag alltid har tyckt väldigt mycket om
Jag har hittat många grönsaker som jag aldrig köpt i mitt "förra" liv somsom jag nu vågar prova. Så jag tycker nog att min mat blivit mer varierad nu än förut
För många år sedan fanns det under något år en tidning som hete Gott och grönt. Jag kan minnas fel, men jag har för mig att den på något vis var besläktad med Allt om Mat
Underbar måndagsmiddag sominte går [. Hur gott som helst. Kvällens middag blev en god klassisk lasagne. Hemlagad bolognese varvad med lasagneplattor och bechamelsås
”, eftersom jag fått för mig att jag inte tycker om detta. Någon gång under middagen nämndes det att det var lamm vi åt och jag utbrister förvånat och lite förskräckt ”men jag äter ju inte lamm
För den sominte har tillgång kylskåp. Vad du kan ta med dig som mellanmål eller lunch beror ju mycket på vad du har för möjligheter att till att kyla ned eller tillaga mat
Och innan jag visste att jag var allergisk mot vetemjöl förstod jag inte att "bakiskänslan" som jag kände dagen efter en pizza, berodde på att kroppen hade fullt sjå med att ta hand om något som den verkligen inte uppskattade - vetemjöl och dessutom det i kombination med en massa fett
Lägg ut äggskivorna och tomaten i ett fraktalmönster som får dig att förstå att vi alla är en del av ett globalt medvetande, och att det varken finns någon början eller slut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.