Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
4 portioner Ingredienser. 600 g fläskfile, ½ cm skivor 2 gula lökar, strimlas 1 gul paprika, strimlas, ta gärna fler paprikor, kanske orange 1 apelsin, skal och saft 2 msk olja till stekning 1 tsk socker 3 tsk sabal oelek 2 msk chilisås 1 tsk curry 2 msk
Krydda med salt och peppar ( eller gör en mariad och lägg köttet i några timmar ). Ugnsbakadfläskfilémed potatispate, varma majskorn och viltsås Sätt ugnen på 150 grader
600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon. 600 g fläskfilé 3 smala kryddiga korvar (t ex Kabanoss) salt peppar ca 1 msk olivolja 1 förp bacon
Du kan självklart välja att servera soppan bara som den är också med lite gott bröd eller krutonger. Heta upp en kastrull med lite matolja i botten, stek runt skalen på hög värme så dom rostas lite lätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.