Jag köpte både en burk kokosolja och en burk med chokladhasselnötssmör i NY. Kokosoljan visade sig ha en stark smak av kokos, vilket gör den fantastisk i bakverk och att steka pannkakor i etc
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka medoch vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Fröknäcke med kokos. Rör samman torra ingredienser, blanda ner vattnet och rör tills smeten är lagom tjock för att breda ut på två bakplåtspappersklädda plåtar
Nagga pajen med en gaffel och täck kanterna med aliminiumfolie. Börja med att göra kokosmoussen, för den ska helst stå över natten för att kokossmaken ska komma fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.