Kokos toscakaka på mitt vis
Mitt sätt att äta
Mitt sätt att äta
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Botten
  • 400 g mörk choklad 90% (14g kolhydrater per 100g)
  • 225 g smör
  • 6 ägg 1-2 krm äkta
  • vanilj
  • 1 dl grädde
  • Glasyr
  • 200 g kokosflingor
  • 2 msk honung
  • 2 dl grädde
  • 2 ägg 75g smör
  • Tillagning: Sätt ugnen på 200 grader, lägg ett bakplåtspapper i botten på en
  • löstagbar rund form och smörj med smör.
  • Häll smeten i formen,
  • grädda i ugnen i 15 min, låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.