1. Mixa kokos och havregryn. 2. Tillsätt resten av ingredienserna och mixa lite till. 3. Forma till kokosmassan och ställ i kylen ca 30min eller frysen ca 15min
Inlägget Aprikos och kokosbitar – raw, paleo, clean eating dök först upp på Clean Eating by Annika. Aprikos och kokosbitar, 10 stora eller 20 små bitar
Doppa kokosbitarna i chokladen. Bounty var ett favoritgodis för mig som barn. Nu sedan jag har vant mig av med vitt socker tycker jag detta recept är mycket godare än orginalet till och med
Doppa kokosbitarna när de är kalla och lägg på ett fat eller en bricka med bakplåtspapper. Saftiga kokosgodiset Bounty är bland det smarrigaste som finns
Pensla eller doppa kokosbitarna i smält, mörk choklad. Ställ kokosbitarna i frysen i ca 30 min. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde
Doppa kokosbitarna i den smälta chokladen. Lägg smör, grädde och socker i en kastrull. Värm på svag värme och under omrörning tills smöret smält och sockret löst upp sig
Smält chokladen i ett vattenbad, doppa kokosbitarna och låt stelna. Den här kokoschokladen påminner väldigt om Bounty, en riktigt saftig och kokossmakande chokladbit som det gärna slinker ner mer än en åt gången av…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.