Gjorde lite kokosglass häromdagen, blev inte helt nöjd med den då den blev lite gryning, detta berodde säkerligen på den stora mängden kokos som ingick, men glassen blev god och jag kommer att testa ett annat recept på kokosglassmed mindre kokos nästa gång, funderar på om jag kanske skulle ta och beställa lite kokosessens och blanda i, det borde bli gott
Koka upp vatten och socker med vanilj, kanel och stjärnanis i en kastrull. Slå på kryddlagen och låt fruktsalladen marinera i ett par timmar före servering
Det är receptet består av massa olika frukter som är kanon när det hjälper att få en liten hjälp på traven med att driva ut överflödig vätska, för mig så mrukar även gaser och övriga problem i magen reda ut sig för mig
Var ju inte nöjd med den förra kokosglassen jag gjorde då det blev för gryning och smakade för lite kokos, att den blev gryning berodde säkerligen på att den innehåll så mycket kokosflingor
De glassar man hittar i butiken brukar varken innehålla grädde och ägg eller frukt, utan massvis med tillsatser, syntetiska smak- och färgämnen och orimligt mycket socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.