Väldigt gott, sött, men friskt från minten ochchokladigt, med lite syra av dom färska bären. När dom svalnat så pass att du kan ta i formarna vänder du dom upp och ner och serverar med glass, grädde, bär eller vad du önskar
gärna lite kokosflingor, kakaonibs eller hackad mandel för crunch. Toppa medbäroch njut. Raw bovetegröt är perfekt sommarfrukost som man blir mätt på men med en mättnad med mycket vegetabiliskt protein och fibrer
Den här kladdkakan gör jag varje gång det är kladdkaka på G, basreceptet är outstanding och du kan toppa med vad du vill – här med färska hallon ochblåbär
Tårtans innanmäte består av två vanliga ljusa bottnar, en krispig botten med smak av mandel, ett tunt lager aprikoskräm/sylt, en bärmousse av blåbäroch rabarber, samt en mörk chokladmousse
Toppa med färska bäroch florsocker. Bred Mascarpone på pizzabottnarna och riv över vit choklad. Kavla degen och stansa ut små pizzor med ca 10-15 cm i diameter. Sänk ugnsvärmen till 225 grader och baka i mitten av ugnen ca 10 minuter. 100 g vit choklad. 200 g färska bär, t ex blåbäroch hallon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.