En läcker choklad- och kokoskaka som bakas med traditionella ingredienser – men som ändå inte innehåller så stor mängd strösocker, vetemjöl, smör eller mjölk – vilket gör den lite mindre ohälsosam
Börja med att grov hacka mjölkchokladen. Jag gjorde de lite mindre än de jag brukar göra en rätt lagom storlek tyckte jag och helt perfekta att ha med till stranden
Här hittar ni den andra varianten av cake pops, medchokladkakaoch vit choklad. Men det är förmodligen för att mörk choklad är bland det bästa jag vet, medan vit choklad är jag inte speciellt förtjust i
Lägg en rad medmjölkchoklad på en ruta med smördeg. Egentligen behövs bara två ingredienser, men jag penslade dessa med lite ägg och mjölk så då blev det några fler ingredienser
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.