Träning hela lördagen med ett sjukt skönt gäng samt grillning och lite festligheter på kvällen. ) Här kommer ett recept på riktigt saftiga kokosmuffins
De äggfria kokosmuffinsarna jag bakade igår är en storfavorit hos Isak. På Facebook ställde jag en fråga i morse där jag undrade om mina läsare trodde att det skulle bli en bak- eller städdag för mig i detta dåliga väder
Dessa puppies blir klara på ca tre veckor och ska ätas med en skopa glass. Anette som fick dessa, hälsar även att det blev en väldigt god drink av spadet tillsammans med Loka jordgubb/ananas
Jag har inte tidigare provat på att koka körsbär i sockerlag, men härom dagen blev jag sugen på något gott och med bigarråer hemma i kylen blev det äntligen dags att prova på att göra sockerlag och koka bigarråer
jobbigt för mig som har svårt att välja men jag letade bara bland dom med kokos. Jag har testat ett nytt recept på muffins, toklätta var dom och på Dagens Mufffin finns receptet
Vispa äggen med sötningen så det blir pösigt. Smält smöret och blanda med grädden. KOKOSMUFFINSmed HALLON lchf12 stycken3 stora ägg1/2 dl Stevia Strö (Ica)1/2 tsk vaniljpulver1/2 dl bakepro1 dl kokosnötmjöl1 dl kokosflingor2 tsk bakpulver100 g smör1/2 dl gräddeHallon1
Idag ville jag skapa ett recept på kokosmuffinsmed en hemlig gömma av choklad. Jag tycker om att baka och när man väl har börjat baka med LCHF-ingredienser är det svårt att sluta
Att göra sina egna popsicles eller isglassar som det även kallas för här i Sverige, är nog något de flesta har testat att göra både med bra eller mindre bra resultat
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en muffinsplåt eller använd stora muffinsformar. Ju större, desto bättre. Blanda samman ingredienserna till kokosblandningen till en smulig massa
I söndags bakade jag och barnen därför kokosmuffinsmed smak av citron och hallon. Så här på sommaren tycker jag det är gott med något litet sött till kaffet ibland
Servera till desserter eller till våfflor med vispad grädde. Skölj körsbären och lägg dem i sirapen. Förvara svalt och se till att körsbären alltid är täckta av lagen
Vispa upp grädde med socker och vanilj. Koka upp alla ingredienser utom körsbären. Häll massan över körsbären och ställ i kyl, gärna ett par dagar innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.