Jag hade köpt hem hallon och jordgubbar som jag hade tänkt äta med lite vaniljglass, men så bakade jag också några havreflarn som jag stoppade ner som en liten skål i varsitt cocktailglas
En sak som jag kommer ihåg att min mamma brukade göra är havreflarnoch igår när vi skulle äta lite glass kom jag på den briljanta idén att det antagligen skulle passa utmärkt med ett nybakat havreflarn till
Bland annat har jag gjort peanut butter chocolate chip cookies (jordnötskakor med chokladbitar). Dessa kakor/flarn blir härligt halvsega av fibersirap gold (beroende på hur lång tid du har kakorna i ugnen), och lite, lite salta av jordnötssmöret
Jag älskar pannacotta, och ville göra en lite nyttigare variant så jag gjorde den på kokosmjölk med en smak av lime och vanilj, och så marinerade jag lite frukt i en marinad på kokossocker, vanilj och vatten som fått koka ihop
Det finns ju de som inte kan med konsistensen på pannacotta, som upplever desserten som stabbig, ochmed kokosmjölk så kommer man lite grann ifrån just detta
Alla mina tjejkompisar fullkomligen älskade den, och jag måste säg att det var ett genidrag att frysa den i en springform och servera den som en frusen tårta med bär uppe på
Servera glassen med ljummen kompott ochhavreflarn. Något med äpplen kände vi att vi ville avsluta måltiden med (om man bortser från alla osthjärtan och popcorn vi satte i oss efteråt), äpplen är ju verkligen höst om nåt och det var lite ditåt den röda tråden slingrade sej
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.