Jag är - som ni som följer mig mer regelbundet redan vet - inte vegetarian, men lagar och äter med stor förtjusning vegetarisk mat och tycker att vi alla borde äta mer frukt och grönt, både ur hälsosynpunkt och miljösynpunkt
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Toppa med smulad getost ochhonungsrostade valnötter. Blanda upp medlinser, sallad och dressing. Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Salta lätt och krydda med kycklingkrydda. Tina upp och rensa dem. Servera med ris och sallad. Lägg dem i en smord ugnsform och lägg en smörklick ovanpå varje file
MangoChutneyoch Västerbottenost, visst låter det lite konstigt. Vi åt det till förrätt i helgen hos Louise och Calle, och jag kommer absolut att göra det fler gånger
Vi åt ugnsrostad potatis och morötter till grytan (båda gångerna) och det passade jättebra men jag förmodar att det blir gott med ris eller bulgur också
Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Här får du ta del av vad jag tycker är hur bra som helst, som till exempel att ge din kropp härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet
Jag tittade in i skafferiet häromdagen och fick se burken medmangochutney som stått där ett tag. Ett bättre alternativ är då istället att göra en helt egen blandning med bara din favoriter och smaksätta med det du är sugen på där och då
Supergott med det söta i mangochutneynoch det salta i cashewnötterna. Vi har haft en lugn och mysig helg med promenad, lite shopping, tv och mycket god mat och fika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.