Återigen en soppa från min "Soppbok". Låt soppan koka på svag värme några minuter. 1-2 msk smör. Låt sjuda på svag värma i ca 5 minuter eller tills fisken är klar
Här kommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Är även perfekta till att göra korvbröd, nu när det är dax att ge sig ut på vårutflykter
In i kylskåpet igen, vänta tills allt stelnat. Idag när jag satt på tåget hem såg jag att hon bakat någon hon kallade peanutbutter chocolate proteinfudge
Nu när jag kommit i ordning i lägenheten har jag t o m kommit mig för att baka till jobbet igen. Jag passade också på att prova en födelsedagspresent när jag bakade, nämligen några finfina stenciler som jag fick av min kompis Laura
Det blev verkligen himmelskt. I den här rätten ska zucchinin nämligen hyvlas med osthyvel och sedan läggas ut på galler eller i ett durkslag för att saltas ur en liten stund
Testade att servera chokladmousse i dom och det smakade – och såg - mycket bra ut. Efter att ha flyttat, firat nyår med magsjuka och sedan haft världens jobb med att tömma flyttkartonger så är jag nu tillbaka i rutan igen och en mycket bättre uppdatering utlovas
nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs → . Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik
När vätskan blivit varm igen lade jag i några av smörkuberna under det att jag vispade kraftigt. Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti
E-postadress. ))Vi hade en jättetrevlig glöggbjudning hemma hos oss i lördags och något som jag tokfrossar i just nu och som vi bla bjöd på var dessa små godbitar
"Mörkt Lantbrödsmjöl- för mörka och fiberrika bröd, -med surdeg. " Det var tomt i skafferiet på mjukt bröd och jag är mer än less på det "hårt uppdrivna" och lätt klonade bröd som säljs i den lokala matbutiken just nu
I helgen satte jag min pepparkaksdeg och nu börjar nedräkningen (det blir julkalender i år igen). Så gör en megastor nu, det är inte krångligt och baka med barnen då och då fram till jul
Grädda i ca 20 minuter. Låt kakan stå framme i ca 15-20minuter innan servering. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.