Har ni testat att grilla spetskål. Om inte så tycker jag absolut att ni ska prova detta. Ett perfekt tillbehör till kött, fisk, korv eller bara som den är till grillade grönsaker
Servera den panerade fisken med kokt potatis, blomkål och äggsås. Koka äggen hårdkokta. Skölj och dela blomkålen i mindre buketter och tillsätt till potatisen när det återstår 5 min av koktiden. 5 st Blomkål Färsk
Tillagning kokt torsk. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Ansa och skölj blomkålen. Lägg först i blomkålen, därefter potatisen. 1 litet huvud blomkål. Men sedan kokade han pasta åt sig själv… 1 litet huvud blomkål
Ansa och skär blomkålen/broccolin i små buketter. Häll såsen över blomkålen. 1 blomkålsbukett (ca 500 g). Gratinera i ugnen 50–60 minuter, tills gratängen har fått fin färg och blomkålen/broccolin känns mjuk. 1 blomkålsbukett (ca 500 g)
Dillkött är en riktig klassiker som smakar fantastiskt gott. En av mina favoriträtter. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfilé istället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.