Servera det koktahönset tillsammans med dill- eller currysås till kokt ris av valfritt slag. Mmm… kalops, pepparrotkött och kokthöns, alla njutbara klassiker som kräver lång tillagningstid
Servera med ris, gröna ärtor och grönsakerna som kokat med kycklingfilén är också goda. Currysås. 1 liten gul lök2 msk mjölkfritt margarin2 tsk Santa Maria mango curry6 dl av buljongen från kycklingkoket (naturligtvis går det även att använda köpt buljong/fond, om du inte ska koka kyckling till såsen)1 msk potatismjöl1 dl Oatly imatFinhacka löken och fräs den i en kastrull med margarinet. Strö över curryn och låt den fräsa med en liten stund, häll sedan över 4 dl av buljongen och låt alltsammans sjuda cirka 5 min. Späd med de återstående 2 dl buljong, eftersom såsen annars blir ganska tjock
Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Servera medkokt ris och sockerärtor. kokt ris. Fräs curryn i en kastrull med smör. Tillsätt hackad schalottenlök, tärnat äpple och låt det fräsa med en stund
Hacka löken fint. Fräs i smör och curry utan att bryna löken. Låt svalna. Blanda ner i crème fraichen ooch blanda i honung (eller ljus sirap), salt och svartpeppar
Servera medkokt potatis och grönsaker. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.