Lägg ner fisken och låt den sjuda i såsen tills den är genomkokt. Skär torskeni ganska stora bitar. Har preciskommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Tillagningkokttorsk. När fisken är färdigkokt tar man försiktigt upp filéerna/bitarna ur kastrullen och sparar buljongen från kokningen för att använda till äggsåsen
Dillsås. Dillkött är en riktigklassiker som smakar fantastiskt gott. Dillsåsen. En av minafavoriträtter. Jag lagade en snabbvariant av dillkött gjord med kycklingfiléistället
Servera med såsen och koktpotatis eller potatispuré. En riktig gammal klassikeri det svenska husmansarkivet som är fantastiskt lätt att laga och dessutom förvinnande gott
Det va ju inte alls svårt. Jag bara tog sådana ingredienser som jag själv tycker om. Jag har hört mig för angående hur man skall tänka när det gäller mängder på t ex potatis, kött och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.