Servera medkokt potatis och grönsaker. Har precis kommit hem efter ett härligt vattengympapass och njutit av en god middagssoppa med nybakat surdegsbröd till, det ni
Handla skulle jag också ha behövt göra, men bilen är fortfarande inte vinterskodd så jag tror jag väntar till efter lunch med att åka iväg till affären
KoktTorskmed Pepparrotssmör. Kokttorsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade
kokt pressad potatis, smörstekt färsk spenat. Torsk i gräddig kaviarsås med dill - och ägghack. Fryst torsk till extrapris, vanlig kaviar på tub, lite ägghack och dill
Ta upp torskenmed hålslev och lägg den under folie så den håller sig varm. Fast med tanke på att det bara är jag som äter det så är det liksom lättare att göra någonting som alla äter
4 600 g torsk 900 g fast potatis 2 ägg 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 dl vatten 1 fiskbuljongtärning 1/2 kruka dill salt och vitpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.