Jag köper ibland durramjöl från ”Friends of Adam” och senast köpte jag även glutenfria havregryn. Blanda de torra ingredienserna för sig och degvätskan med jästen för sig
Om inte behöver du både rejält med armkraft och uthållighet. Jag ville variera mitt tidigare favoritbröd, som jag bakat åtskilliga gånger vid det här laget, och bytte ut och ändrade lite i receptet
(Kan även göras dagen innan och förvaras i plastpåse. Sen ett lager kaka till, chokladpudding och avslutar med vispgrädde och garnerar med resten av centerna
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Då börjar vi med botten rör smör,salt och florsocker mjukt blanda sedan i ägget rör till en jämn smet
Gjorde en citron- ochchokladpaj, receptet hittade jag här. Härligt att se barnen leka och ha roligt, barnen har känt varandra hela livet och leker så bra tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.