Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, en riktig hallondröm. Inspirationen fullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
då var receptet glutenfritt men jag körde det med gluten och gjort några små ändringar. Till sist strör du över toppningen tryck lite lätt med händerna på toppningen
Dessa är helt perfekta att ha med i väskan under dagen och äta som mellanmål. den ovan som består av kesella+mosad hallon+vaniljpulver och sedan frysta mangobitar på toppen
Kola och vanilj- Blondies med hallonswirl. Finns det något mer avkopplande än att efter en stressig dag bara ställa sig i köket släppa alla andra tankar och bara tänka bakning
Klä en form i valfri storlek med bakplåtspapper och pensla lite olja över. Smaksätt den med vad du vill – kanel, kakao, pepparkakskrydda, limeskal osv – valet är ditt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.