-Av Fröken LindaJag fortsätter att berätta om min kunskap om allergikost. Efter som jag har varit mjölkallergiker hela livet så får jag ju alltid prova mig fram till det rätta
Kan verkligen rekommendera denna glutenfria diam- & kolapajen. Daim- & kolapaj. Daim- & kolapaj. Augusti är här och det betyder att det är dags att frossa i kräftor
Eftersom det är mycket kalasande så här på våren/sommaren, så har jag tänkt att det den närmaste tiden ska dyka upp lite olika förslag på bl a kakor och desserter som passar de flesta
Ställ crème fraichen i kylen tillsammans med kolapajen minst 2-3 timmar. Sätt ugnen på 250°. Vispa samtliga ingredienser någon minut eller tills du får en sammanhållande, smidig pajdeg som släpper från skålens botten och kanter
Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Inte bara rawfood-desserter. Jag använder den till alla glutenfria bakade smulpajer jag gör
Det blev en kolapaj som vi smaskade på när vi hälsade på Disa endast 4 veckor gammal i eftermiddag. Kolapaj ca 16 bitar 125 gr smör 1 dl havregryn 3 dl vetemjöl 2 msk vatten Kola
Att inte få äta tårta när man går på födelsedagskalas är inte acceptabelt för vår dotter. Så självklart skulle det göras en mjölkfri tårta till kusinerna när hon fyllde år häromsistens
Hacka ihop pajdegens ingredienser till en smulig massa och arbeta ihop till en deg. Kavla ut degen och lägg den i en pajform med löstagbar kant, 23 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.