Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
citronsaften tillsammans med skal och socker. Slå upp bär. äggulor och grädde samman. färska bär. varma citronsaften i kastrullen med äggulor och grädde
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn ochblåbäroch med en hint av kardemumma. Det är samma sak, vad det än kallas, och trots sitt namn är det varken en nöt eller en mandel utan en utväxt på en rot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.