Rör ihop hallonsås med äggvisp. Hallonmousse. Dekorera med hallon och servera lite vaniljglass till. (Diska själva ringen till formen så att det inte blir chokladspår på hallonmoussen)
Det jag visste från början var att jag ville garnera med choklad-fingrar men sen satt jag och googlade tårtfyllningar och till slut bestämde jag mig för hallonmousse (för att få lite syrlighet) och kolagrädde (för pappa älskar kola)
Därför kommer nu lite enklare beskrivningar med ingredienserna här. Det var någon som önskade att jag skulle slänga upp receptet på födelsedagtårtan som jag bakade till mor
Jag dricker mitt kaffe och knaprar fröknäcke med ost och lever fortfarande på efterdyningarna från en helmysig kväll hemma hos Christina med mina vänner här i Oskarshamn
Receptet (med några små modifieringar) kommer ifrån bloggen "Sweet Passion". Lägg ihop tårtan med mjölkchokladmoussen i ett lager och hallonmoussen i det andra lagret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.