Ja, det går=) Vi åt lite middag å¨stan med syrran med familj och Åsa med familj, och gick sedan en tur på stan här i Örebro, köpte glass och kollade på några av OpenARTs verk
Från och med imorgon och hela året framöver kan ni läsa om Årets kock på Husmorsbloggen. Alla har de vackra blommande tallrikar med mycket fokus på nordiska kryddor och lokala ingredienser
På onsdag kommer expressen hem hit till mig och ska filma när jag lagar korvstroganoff och bara på de senaste dagarna har fler spännande idéer och förslag dykt upp än på typ hela året dessförinnan
Dagarna går ju så galet fort och jag har ännu inte delgett er vårt nyårsfirande påkvällen. Något som vi började med förra året var att spå vad som vi tror ska hända det nya året
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.