Då vi har delvis gjort tomatbröd(de ugnsrostades först och sedan lades i surdeg), konserverat tomater, ätit tomater till varje måltid och även torkat tomater
Konserverade tomater från Zeta. Häromdagen testade jag Popped Cheese via Buzzador. Idag testade jag konserverade tomater från Zeta, också via Buzzador
Blanda ihop din aktiva surdeg, mjöl och vatten. Vänta 20 min och knåda sen in salt och lök. Låt vila ca 30 minuter, dra sedan ut degen och vik ihop den i bunken några gånger
En något modernare variant av klassikern päron med after eight. Jag kokade päronen och gjorde chokladmoussen i förmiddags, vilket gjorde att det gick snabbt och enkelt att fixa till efterrätten efter kvällens middag
Koka en sockerlag av vatten och socker och låt koka i 4-5 minuter. Skala och rensa äpplena, ta bort kärnhus samt alla skador och missfärgningar, skär sedan upp äpplena i tärningar eller klyftor
Hem igen och lite småhungrig, så drog till med kvällens recept, fräsch, grön supersmoothie, nästan som glass och supernyttigt lökbröd med an härlig topping
This post "WORKSHOP Syra - Torka - Konservera" was originally uploaded by Tyra Hallsénius Lindhe in the blog KÖKSTRÄDGÅRDEN -The Kitchen Garden - Le Jardin Potager - Der Küchengarten - La Huerta - Oгород #fermentation #mjölksyradegrönsaker #torkadeörter
Ja höstskörden fortsätter och det är dags att dela med sig av fler av mina absoluta favorit recept. Många av de recepten vi använder är recept som är på väg att försvinna eftersom många av dessa saker inte görs där ute i stugorna längre
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.