Detta för att surdegen innehåller mjölksyrebakterien Lactobacillus, som bildar både mjölk -och ättiksyra som främjar matsmältningen, och ger brödet samma hälsoskapande effekt som bland annat yoghurt
Har fått ett litet uppdrag av Micce Rylander som ställer ut sina tavlor på cafeet under hela juli månad, att ta en bild på något av våra bakverk med en tavla i bakgrunden
Jag tyckte att de blev lite stora om man tog en hel dumle så jag testade att dela en dumle mitt itu innan gräddning och tyckte att den storleken blev mycket bättre
Skulle inte palla strikt LCHF-kost, hehe. Extra plus då det går fort attbaka och är lätt att variera. Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara
att så många av er uppskattar mina recept här inne, det sporrar mig attbaka ännu mer och får mig att gnugga de där idéknölarna för att komma på fler godsaker
Där jag bor finns inte denna squash att få tag i. Fiberhusk gör att brödet binder bättre, men det går såklart även att byta ut mot en annan torr ingrediens (kanske 1-2 msk mandelmjöl)
Det är praktiskt att ha bra verktyg att jobba med - så resonerar jag. Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till attbaka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Baka Sockerfritt e-Magasin är ett magasin speciellt anpassat för att läsas i mobilen. Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar
Min andra tanke är att man kan ha mobilen liggande bredvid sig när man bakar. Det här e-Magasinet kommer inte att ha något specifikt tema, utan det innehåller helt enkelt några av mina bästa recept - utan restriktioner
Älskar attbaka speciellt en god paj, vi hittade blåbär i skogen och äpplerna är från äppelträden från tomten, när jag gör paj blandar jag smuldegen i en bunke, brukar inte gå efter recept
När du provat är det svårt att gå tillbaka till vanligt ströbröd – kom ihåg att jag varnade dig…. Förutom att det är gott och krispigt att panera fisk, skyddar faktiskt paneringen fisken från den starkaste värmen
Vissa bröd blir man fast med, man bakar och bakar tills det sitter. Solråg är ett odramatiskt och lättbakat bröd med mycket smak mot det lite sötare och lyxigare hållet
LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Något som är svårt när man försöker baka hela middagen på grillen, men försök att lyfta så lite som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.