Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c. a 30 minuter. Citronkrämen. Blanda äggula, maizena, strösocker och grädde i en kastrull
Börja med att göra degen. Lägg ingredienserna i en matberedare och kör till en deg. Låt den vila i en plastpåse i kyl ca en timme så att den blir fastare
I söndags kom Håkan hem från veckans matinköpstur med ett stort leende på läpparna, visserligen brukar han ha det efter matshoppingen men denna gången var smajlet extra stort
Tillslut föll valet på en portionspajformar i en fin grön nyans som passar bra till fruktpajer. När jag var på Bagaren och kocken sist, handlade jag fina små pajformar från Gerbera
Fruktpaj för 4 personer. Jag har gjort paj som efterrätt de senaste helgerna. Först ut var en blandad fruktsmulpaj och i lördags en rabarber/jordgubbpaj
Lussekatter vill man ju inte vara utan. Att baka dem utan smör och mjölk var inte svårt,. jag vill ju att alla i familjen ska kunna smaka, även vår vegan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.