Koreansk fläskkarré med kålrabbikimchi, sesamstekt spenat och löskokt ägg
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 1 ägg
  • 1½ dl jasminris
  • 3 msk fryst ingefära
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1½ msk japansk soja
  • 1 msk tomatpuré
  • 1½ tsk socker
  • 2½ tsk sambal oelek
  • 2 tsk ättika (12%)
  • 1 kålrabbi
  • 1 msk socker
  • 2½ msk japansk soja
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 300 gr fläskkarré
  • Olja
  • 259 gr (tinad) bladspenat
  • Olja
  • 1 msk fryst ingefära
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.