Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Servera ett spett per person tillsammans med en liten skål med dipsås och en limeklyfta. Vi hade räkorna till förrätt och använde resten av dipsåsen som sås till den grillade laxen
Skiva habaneron och ta bort kärnorna, (använd en handske eller plastpåse när du tar i habaneron, håll alltid fingrarna borta från ansiktet och framförallt ögonen efter att du handskats med alla starka chilifrukter
Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curryn. Skala räkorna och lägg dem kallt. Tillsätt paprikorna och låt dem fräsa med en stund
1 kg räkormed skal. 1 kg räkormed skal 2 st schalottenlökar 1 msk curry 1 msk smör eller margarin 1 st röd paprika 1 st grön paprika 1 st burk krossade tomater 400 g 2 msk sweet chilisås 2 dl crème fraîche Det här behövs till 4 port
Rör ner räkorna, fortsätt sjuda såsen lite till så att räkorna blir varma. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt rödlöken, purjolöken och vitlöken
Hetta upp stekpannan med sesamoljan i. Det är gott och ringla över en kall dipsås som man gör efter egen smak med kinasoya, vatten, sesamfrö, vitlök, riven ingefära, sesamolja och en finhackad rödpeppar och vårlök i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.