Pensla med smör och strö på socker. MandelfyllningVispa grädden och blanda med mandelmassa. Fördela i formarna och garnera med mandelspån och bitar av skivade apelsiner eller bär
Red av med mjölet och låt svalna. 1 pk fillodeg1 stor bit Brieost12 scharlottenlökar2 msk brun farinolja1 tsk sojasås1/2 dl balsamic vinäger2 msk soja2 msk rödvinsvinäger2 msk socker1 tsk majzenamjöl upplöst i lite vattenSkala lökarna och bryn dom i olja på medelvärme tills dom fått lite färg. Blanda allt till såsen(utom majzenamjölet) i en kastrull och koka i 10 minuter på medelvärme
Givetvis kan man ha räkor i fiskgrytan men de kan också vara med i en god förrätt. Så efter lite funderande blev det Piroger med hjälp av Frias helt fantastiska smördeg (glutenfri och mjölkfri)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.