Potatis- och picklessallad. salt och svartpeppar. Det här är en annorlunda men riktigt god potatissallad, som serveras ljummen som tillbehör till stekt kött, korv, kyckling eller fisk – den passar faktiskt till det mesta
Kalendern är full, många roligheter krockar och man måste välja bort och prioritera. Efter en lång glassig, grillig, stillasittande sommar vill alla nu plötsligt komma igång och hitta sitt (ny)gamla jag igen
Jag gjorde bland annat små skedar med sillochpotatis till vårt lilla påskbord. Vad mysigt och avkopplande det är att stå i köket och laga mat och pyssla
-) Och när potatisen hade lagats på en plåt i ugnen med sidfläsk tänkte jag direkt "bacon". Att det sedan skulle vara lök och rosmarin med på plåten gjorde ju inte saken sämre
Blanda ihop såsen och lägg i de avrunna sillbitarna, rör om och låt stå kallt ett dygn innan senapssillen är klar att äta, gärna tillsammans med kokt potatis såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.