Igår kom jag på att jag måste göra hemmagjord korv och nu är jag inne i ett korvstim. Gårdagens Texas Hot Links blev sjukt goda och eftersom jag fick fjälster över bestämde jag mig för att göra mer korv idag
) Inspirerad av vår bloggträff och temat för den dagen så har Håkan gått och slipat på en idé till ny kryddning på en korv och idag såg den Indiska korven dagens ljus
Att Håkan hade Mårtenssons korvfabrik igång igår är ingen hemlighet, det kunde ses både här och där. Man kan ju kanske tycka att man borde få nog av att stoppa korvar när det görs på jobbet resten av veckan där i charktillverkningen på GeMa-livs, men så är alltså inte fallet
Egengjord korv. Späck, köttkvarn, korvhorn, fjälster, snöre, kladd och en gnutta desperation. MEN, fruktansvärt kul och ganska tillfredsställande att ha gjort sin egen korv
Skär korven i skivor. Toppa med korven. 300 g god korv, t ex rå italiensk Salsiccia (egentligen ska det vara rökt men rå Morteaukorv). 17-åringen smakade lätt skeptiskt på gratängen, förklarade att korven var god. 300 g god korv, t ex rå italiensk Salsiccia (egentligen ska det vara rökt men rå Morteaukorv)
Super god korvgryta med smak av ajvar. Enkel att göra och påminner om korv stroganoff. 1 falukorvs ring. Skiva korven och dela i 4 bitar. 1 falukorvs ring
Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.