Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g falukorv 300 g morötter 300 g palsternackor 500 g potatis 1 tärning grönsaksbuljong 4 dl vatten 1 ask krasse Sås: 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche rivet skal av ½ apelsiner 1 krm salt
I vanliga fall har jag ju alltid salt i min mat, men nu har jag försökt att krydda mer med färska kryddor istället Delar med mig av receptet på maten jag gjorde här nedanför Hittade ett recept på Ica som jag utgick ifrån, men sen gjorde jag lite som jag själv ville, bytte ut lite och tillsatte lite
Servera med en fräsch sallad. Rör ihop senap, paprika, salt, peppar, tomatpuré och crème fraiche. Skär korven i tärningar och bryn lite lätt och ställ åt sidan
Dagens middagstips faller absolut in under den första kategorin, ja annars hade den ju så klart inte kvalat in här i vårt kök, och vi har faktiskt skrivit om den tidigare i detta inlägget om kycklinggryta med tomater i
Fördelen med dessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Min dotter Linn, som älskar Texas Hot Links ville också vara medoch skapa dagens korvskörd. Igår kom jag på att jag måste göra hemmagjord korv och nu är jag inne i ett korvstim
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.