Låt mat få kosta. Vi svenskar är ofantligt fokuserade på att mat inte får kosta något. Om osten kostar 49 kronor kilot, hur mycket tror du att den smakar. Om tomaterna kostar 6,90, hur mycket har tomatodlaren fått betalt
Provade ju kronjäst rågsurdeg för ett tag sedan och nu testade jag deras vetesurdeg, burken kostade runt 17 kronor och luktade inte fullt lika surt som rågsurdegen
Kostade inte många kronor. När vi var i Thailand i vintras så gick jag en halvdags matlagningskurs. Det var en kul sak att göra när man hade varit på stranden varje dag
Det där med veckomatsedel funkar inte för oss ("jahaaa, har vi bestämt att vi ska äta pasta idag nä det är vi inte sugna på vi gör pannkakor istället") så istället för att slänga en massa mat har vi handlat lite efter hand (och faktiskt kommit på att om man anstränger sig lite så behöver det inte kosta så mycket mer än att storhandla)
Igår svängde jag förbi Kattesund för att köpa mig lite jordgubbar till min senaste skapelse (en Earl Grey- och jordgubbstarte, mums, recept kommer imorgon) och upptäckte till min lycka att jordgubbarna som tidigare i veckan kostat 35 kr/kg nu kostade 25 kr/kg, jippi
Enligt Coops tidning Mersmak ska den här middagen för fyra personer kosta 80 kr. Vardag. Det ska gå snabbt, det ska vara ganska billigt och det ska vara gott
Min tallrik ”kostade” mig ca 5g kolhydrater. Gårdagens middag här hemma får bli dagens LCHF-tips. Wallenbergare utan ströbröd med blomkål och champinjoner
nr 12419 på Systembolaget och kostade 79 kronor. Jag har insett att jag är väldigt dålig på att utnyttja den inspiration från mattidningar som jag prenumererar på
(Har för mig de kostade 120 kr/kg på vår Ica. Förpackade kan de kosta allt mellan 150 och 300 kr/kg. Den som följt den här bloggen ett tag vet att det är ungefär samma saker som dyker upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.