Skär små snitt i fettkanten på kotletterna. Torka av köttet med hushållspapper. Fräs champinjoner, vitlök och salladslök i matfett i en stekpanna och lägg ovanpå kotletterna
Ta upp kotletterna och häll grädde och mjölk i stekpannan. Varva kotletter och salami i en form. Krydda kotletterna och stek dem i en stekpanna med smör, 2 minuter per sida. 4 st kotletter
Koka potatisen (går lika bra med färskpotatis). Lägg övriga ingredienser i en kastrull och koka upp. När potatisen är färdigkokt, skiva och lägg i créme fraichesåsen
-) I stället för att göra en dressing till potatisen steker jag den i fettet från fläsket och med lite smör vilket gör den saftig tillsammans med alla grönsaker
Finns inte det krydda med salladskrydda. VarmPotatissallad 4 port. 1 stor grovriven morot, dessa lägges i potatiskoket tillsammans med 14 halverade sockerärtor. Låt dem bara koka med 1 min, häll sedan av vattnet, Om man låter morot och ärtor vara med en minut blir salladen varmare. 1 burk creme fraiche gärna med örtsmak blandas i mycket lätt. VarmpotatissalladVarmPotatissallad 4 port
Blanda den varma potatisen med mandelpeston och hackad basilika, salta och peppra. Kycklingen fyllde jag med citroner, rosmarin(galet mycket) och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.