kotletter - med fettkappa. Dela sparrisen och blanda den med fetaost, rucola, bondbönor och ramslök. Koka sparrisen i saltat vatten tills den är mjuk men med en kärna
Detta kom med inspirationskassen i våras och blivit en riktig favorit hos oss. Jag tycker oftast att maten är riktigt bra och smidigheten i att få allt planerat och leverans till dörren gör att det är ett bra alternativ för oss just nu
Bakade in Gorgonzola i ett litet paket av Smördeg och serverade med varm Björnbärssylt. Fritera ca fem sekunder, fiska upp persiljanmed en hålslev eller tång
Lägg köttfärsen på och platta ut med fingrarna. Toppa sedan med klippt persilja. Jag valde en grekisk touch på rätten med fetaost samt tzatziki som tillbehör
Så idag ska vi komma ikapp med tvättning, handling och lite sånt. Men innan jag drar igång med det tänkte jag dela med mig av veckans vegetariska recept som är en krämig gorgonzolapasta med krispig topping
Servera soppan med smulad fetaost och smörstekta valnötter. Det här är en riktigt matig och mäktig soppa som ska vara tjock i konstistensen… Det är så klart en smaksak men jag gillar den tjock, krämig ochmed lite textur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.