Dra ut till tre baguetter och vrid degen. 6h 0min. Jäs under duk i 15 minGrädda i 250° i 15 minStänkbaguetterna med vattenSänk värmen till 150° och baka baguetterna ytterligare i ca 20 min. Dela Sänk värmen till 150° och baka baguetterna ytterligare i ca 20 min
jordnötter, mini marshmallows, m&m eller varför inte lite torkad frukt. Har hämtat inspiration från det populära amerikanska receptet på magic bars men bestämde mig för att göra min egna variant med mer smaker som bryter av mot den söta kondenserade mjölken
Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg. 21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg
I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. Grädda dem genast på en plåt klädd med bakplåtspapper, mitt i ugnen i 6-10 minuter
Jag har ändrar på några små saker i min version av brödet. Ta upp degen på ett lätt mjölat underlag och knåda den i ca 5 minuter så att smöret blandas ordentligt. Låt jäsa ca 30 minuter. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 6-9 minuter. ca 30 minuter S
Varför ska du göra hembakade pitabröd när det går att köpa på ICA kanske du undrar. Låt degen vila ca 10 min. Arbeta in resten av mjölet, gärna i en matberedare och låt den knådas 10 min. Baka bröden ca 5 – 10 minuter tills de puffar sig och får färg. SummaryRecipe NameHembakade pitabrödPublished On 2015-01-18Preparation Time 2HCook Time 15M Total Time 2H15MAverage Rating no rating Based on 0 Review(s)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.