Blanda avrunnen tonfisk med ägg, majonnäs och keso. Smaka av med salt, svartpeppar och kajennpeppar. Fördela fyllningen på två av bottnarna och lägg samman
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt, häll i vattnet och rör till en jämn smet. Doppa kräftstjärtarna två och två i smeten med hjälp av två skedar, lägg ner i oljan och fritera till fin färg
Dela och rensa paprikorna. Låt svalna och ta bort skinnet. Koka upp hummersoppan och blanda den skummande med en stavmixer (tillsätt lite mjölk om den verkar för tjock)
Skiva champinjonerna och rödlöken. Häll av vattnet och spola hastigt i kallt vatten. Blanda pastan med pesto, champinjoner, broccoli, sockerärtor, rödlök och kräftstjärtarna
Mosa avokadon och blanda med citronsaft, salt och peppar. Bred avokadon på rågbrödet, toppa med kräftstjärtar och servera med skivad tomat, gurka och valfri grönsallad
Tärna laxen och rör ner den i majonnäsblandningen tillsammans med tinade ärter och hackad dill. Mosa den lite och rör ner den i majonnäsblandningen tillsammans med chilisås, senap och hackad dill
I helgen som gick köpte jag färsk lax och torsk men visste inte riktigt vad jag skulle hitta på dem. En burk kräftstjärtar åkte ner i kundvagnen och väl hemma möttes jag av bland annat mjukost och creme fraiche som började närma sig bäst-före-datum…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.