Äggröran är klar när all äggsmet har blivit fast. När vi vill lyxa till frukosten på helgerna brukar det nästan alltid bli äggröra och dagen till ära då vi firar 11 år tillsammans blev det en skvätt grädde i
I början går det långsamt, men när den väl börjar stelna går det fort så du måste röra hela tiden – annars blir den inte krämig och riskerar att brännas vid
Dessa går att variera in absurdum, men idag ska jag fylla dem med världens krämigasteäggröra. Förbered dig nu på att detta kommer ta tid, ca 25-30 min, beroende på önskad konsistens, men detta kommer bli den absolut krämigaste och bästa äggröra du ätit, det vågar jag sätta din högra arm på
Matjessill på potatissbädd, serverad med krämigäggröra, gräslök, kavringsströssel och brynt smör. Om ni är i Helsingborg så måste ni göra ett besök på restaurang Dahlbergs (ligger precis intill Kärnan)
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.