En krämigt god omelett med bland annat skogschampinjoner och massa god parmesanost. Skulle jag välja endast en basvara att leva på för resten av mitt liv, så skulle det vara ägg
Till detta en sallad av skivade tomateroch skivad buntlök, senapsvinägrett över. Då tändes grillen ochpå den blev det fylld lövbiff och naanbröd till detta krämig potatisgratäng
Under flera år var hösten även förknippad med trevliga och värmande (på flera sätt) kurser i matlagningoch bakning för min del, och när jag för ett par år sedan skulle hålla en paj- och pirogkurs på Medborgarskolan i Gislaved, skapade jag en paj där jag samlade några av de trevligaste sakerna med hösten – en rad råvaror i säsong
Att bo i stuga på skidsemestern är ju supermysigt, men det kan vara lite vanskligt att veta vad man ska laga för mat som går snabbt, är mättande och inte kräver för många ingredienser som måste släpas upp i bil och riskerar att bli dåliga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.