Torka av filéerna och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt och peppar. Servera med sockerärter. Skeda över marinad 2 och toppa med strimlad salladslök och basilika
Under tiden blanda Crème fraiche med Sweete Chili Asia, hacka tomater, lök, och champinjonerna, lägga ner allt röran förutom osten, där tar du endast hälften, resten ska strös på innan den ska in i ugnen
Smaka av med salt och peppar. Toppa sedan med röran och avsluta med att lägga över lite riven ost. Sätt ugnen på 200 grader Skär ner blomkålen i mindre bitar och koka de i lättsaltat vatten, koka i bara några minuter tills de börjar att mjukna
späd ev med lite mer vätska. Under tiden vispa ihop creme fraiche med kräftosten ooch hummerfond. Låt allt puttra ihop några minuter, späd ev med lite mer vätska (vatten eller mjölk//grädde/creme fraiche)
Skär kycklinginnerfileerna i bitar och bryn dom med fisksås och svartpeppar som krydda. Bryn dom skivade morötterna tillsammans med purjon och pressade vitlöksklyftorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.