Smaksättmed salt och peppar. Denna fläskfilé blev verkligen hur god som helst. Gör dressingen genom att finhacka tomaterna och löken och blanda med peston och oljan
I med crème fraiche, grädde och krydda med salt, svartpeppar och paprikapulver. Använd gärna lite hackade soltorkadetomater samt smulad fetaost i såsen för att förhöja smaken
Med god smakav citron och soltorkad citron höjer bönröran vilken rätt som helst. Med högt innehåll av långsamma kolhydrater, protein, lösliga fibrer och mineraler kan baljväxter gärna ingå i kosten ofta
Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Smakaavmed kokossocker, balsamvinäger och eventuellt mer salt. Extra effektivt blir lykopenet om tomaterna upphettas, så ät gärna tomatsoppa, ugnsbakade tomater, ugnsbakade körsbärstomatermed mozarella, ketchup (helst utan socker förstås), en smakrik tomat- och paprikaröra och tomatpuré
Mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät sås. I receptet skulle man använda hela soltorkadetomater men jag hade en burk med kräm på soltorkadetomater i kylskåpet som jag använde istället, det fungerade väldigt bra
Men jag skulle göra Schweizerkyckling - vilket är fyllda kycklingfiléer med ost och skinka. Quornfiléer är väldigt smaklösa och tråkiga därför vill jag marinera dem eller lägga ner dem i en god sås
Testade denna gång ett recept av Tommy Myllymäki och Lisa Lemke på kycklingburgare som fått smakavsoltorkadetomater och oliver serverade tillsammans med en basilikadressing
Putsa fläskfilén, skär den längs med, nästan helt igenom. Servera t e x med Hasselbackspotatis, grönpepparsås och grillad tomat (tomaten kan läggas i samtidigt som filén i formen)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.