Fläskfilégratänger och grytor går väl knappt att misslyckas med, eller hur. Usch jag hatar att packa, känns alltid som att jag har glömt nå jätteviktigt trots att vi har med oss alldeles för mycket
Låt alltsammans puttra ihop på svag värme och under lock till en krämig gryta. Så det får helt enkelt bli ett litet bonusinlägg fastän det inte är "dags än" enligt min alldeles egna kalender, där jag numera uppdaterar med recept ungefär var tredje dag
1 påse med färdigt vaniljkrämspulver. 2 dl mangomarmelad. Sätt ugnen på 175 grader varmluft. Mixa digestivkexen till ett fint pulver, smält smöret och blanda ihop alla ingredienserna till bottnen
Tärna 1 pkt 400 g vit fisk och lägg i snor ugnsform tillsammans med ca 5 små tärnade potatisar. Blanda och häll över 3 dl krossade tomater, 1,5 dl cocosmjölk, gurkmeja, currypasta och 2 msk mango pickles. 2 msk mango pickles
Saftig fläskfilé i krämig och smakrik sås med lagom hetta. Krydda med salt och peppar. Blanda mascapone, creme fraiche, grädde, buljong, mango chutney, sambal oelek i en kastrull och låt det små puttra ngn minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.