Så här gjorde jag min kycklingsallad. I dag är det riktigt synd om mig. Såret/hålet efter visdomstanden gör fortfarande ont och det beror på att jag har drabbats av Dry Socket eller vad det nu hette
Till lunch i Spanien har vi tagit det ett steg längre och gjort en krämig dressing med både aïoli, yoghurt och rosmarin som kycklingbitarna blandas med
Kycklingsallad kanske inte är så spännande alla gånger men om man tänker bort vanliga ingredienser som isbergssallat, tomat och gurka och använder lite annorlunda råvaror så blir salladen plötsligt lite mer intressant
1. Skär fläskfilén i mindre bitar. Bryn dom sedan i panna och salta och peppra. Ställ åt sidan. 2. Stek den gula löken och de soltorkade tomaterna tills löken blivit genomskinlig
Krämig pastasallad med kyckling och fetaost6 port500 g pasta penne2 dl crème fraiche3 dl gräddfil1 grillad kyckling (ca 500 g urbenat kött)3 paket bacon, à 140 g1 liten purjolök2 röda paprikor200 g fetaost3/4 tsk salt2 krm svartpeppar, nymaldPesto1 kruka basilika50 g pinjenötter1 dl olivolja100 g parmesanost, finriven3 vitlöksklyftor1,5 krm saltServeringSolrosskottBasilikaParmesanostKoka pastan, spola i kallt vatten och låt rinna av
Denna krämiga räkpastan är en favorit jag har. En riktigt krämig och god räkpasta. På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.