Risotto är inte svårt att göra och det tar inte så värst lång tid heller, men du behöver röra om i risotton nästan hela tiden för att den ska bli sådär krämig som är så himla härligt
Krämig risotto med kyckling och svamp är en av mina favoriter när det kommer till risotto. Det blir en krämig risotto som är perfekt till lunch, middag eller även som förrätt om man serverar mindre portioner
En höstig och krämig Risottto fick sätta guldkant på en lite kylig septemberkväll. Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner. /L Krämig risotto med skogssvamp, 4 portioner
Finns det något härligare än att gå ut i skogen och plocka kantareller. Snart är det dags igen. Fast man knappt tror det när man kikar ut genom fönstret
Till detta krämig risotto med tryffel. Krämig risotto med tryffel, 2 pers. Efter ca 20 minuter är risotton krämig, men riskornen har kvar aningen kärna. Krämig risotto med tryffel, 2 pers
Dra kastrullen från plattan, när riset är härligt krämigt. Skala och finhacka löken. Hetta upp en tjockbottnad kastrull och låt löken svetta i olja och smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.