Blanda ner tomathacketoch den rivna parmesanen. Finhacka tomaterna. 1 förp 5-minuterssill, 420 g 150 g soltorkadetomater 1 dl grovt riven parmesanost, ca 50 g 2 dl crème fraiche salt och peppar Låt sillen rinna av ordentligt och dela den i mindre bitar. 150 g soltorkadetomater. 1 dl grovt riven parmesanost
Skär sillen i lämpligt stora bitar och blanda sedan ner med övriga ingredienser. Häll upp allt i en skål eller burk och låt sillen stå kallt i något dygn så att smakerna binds samman
Se där en krämigoch god sås på ett kick. De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkadetomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Allt som är krämigtochdärmed också onyttigt uppskattas av mig, hur kan det komma sig. Visst, jag kan också tycka att nyttigare tomatbaserade såser är goda, men gräddigt ochkrämigt slår det mesta
Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Strimla de soltorkadetomaternaoch lägg i stekpannan tillsammans med löken och vitlöken. Finhacka lök och fräs den i smör i en stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.