Vi har varit och hjälpt sonen med ett bygge och det går framåt. Jag är inte till så stor hjälp, men hittar på lite av varje och så pratar jag lite med hästarna… vi förstår varandra, hihi
Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. Blanda med grytan och toppa med parmesan. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter
Skär ner paprikan i mindre bitar, skär bort det vita och kärnor. Slanta purjolöken i tunna slantar, fortsätt med att skära tunna skivor av vitlöken och hacka rosmarin fint
Vi denna tiden på året börjar man ju gärna tända grillarna så mycket man bara kan, men för de där dagarna då det fortfarande är lite kallare, så kan det vara gott med en riktigt krämigoch lättlagad familjefavorit
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.